Logo

Rimelig og diskré hjemmekinoløsning


  • Takk for tilbakemelding, Torja. Nå har jeg ikke så mange andre løsninger å sammenligne med da jeg har levd med mitt forrige anlegg i ca. 20 år med blant annet et par (mye større) høyttalere fra Monitor Audio. Har forsåvidt vært godt fornøyd med sistnevnte inntil de røyk sist høst. Men det nye anlegget gir helt klart mye bedre lyd. Det er god kraft i subben. Basslyden fordeler seg jevnt rundt i rommet sammen med resten av lyden. Subben og de små høyttalerne utfyller hverandre godt. Om jeg hadde kjøpt større og kratfigere høyttalere, så hadde det sikkert gitt enda litt bedre lyd, men jeg er likevel meget godt fornøyd med det jeg har kjøpt nå utifra budsjett-begrensninger og diskré-hensyn.

  • Jeg syns da du har klart mye og valgt riktig utstyr ut i fra pris og ytelse faktor. Fin løsning. Høytaler pakken fra harman/kardon er diskre, hvordan syns du subben er integrert med de små høytalerne?

  • Alt er nytt. Loftet er nyoppusset. TV-benken og alt utstyret inni og oppå er helt nytt. Denne hjemmekinoløsningen er sikkert ikke noe for feinschmekkere. Dette er en ganske rimelig løsning som likevel gir overraskende god lyd synes nå jeg. Sub&#39en hjelper på og gir god kraft i lydbildet til tross for de små sattelitthøyttalerne. Løsningen har vært gjenstand for kompromiss med min bedre halvdel som ikke er særlig interessert i lyd, men som heller irriterer seg over masse utstyr som tar plass og stygge ledninger som henger og slenger rundt. Har derfor gjort alt jeg kan for å få det til å se så diskret som mulig ut. Kablene til bakhøyttalerne er gjemt bak gulvlisten. TV-benken fra IKEA har en flott løsning for gjemming av kabler bak slik at de ikke blir liggende under TV-benken på gulvet. Tanken har vært å få stuen som å se ut som en ganske vanlig stue som ikke bærer preg av å være dedikert hjemmekino. Til tross for dette synes jeg det lyder meget bra.

Informasjon om oppsett
Bruker
ha-rob
Type oppsett:
Kombinert
Høyttalerkonfigurasjon:
5.1
Antall visninger:
8039 siden 28.04.2009
Status:
I bruk
Plassering:
Enebolig
Bildefremviser:
TV
TV-størrelse:
42
Sist oppdatert:
28.04.2009
Brukervurderinger

7,33/10

Rom:
7,00/10
Utstyr:
8,00/10
Presentasjon
7,00/10
Du må logge på for å kunne stemme.
Utstyrsliste
Bildeutstyr
  • Sony BDP-S550
  • Altibox (Digital dekoder for fiberoptisk bredbånd)
  • Philips 42PFL7403 (LCD-TV 42")
Diverse
  • harman/kardon HTFS2 (Gulvstand)
Forsterkere Høyttalere
  • harman/kardon HKTS 11 (Høyttalerpakke 5.1)
Møbler
  • Tobo (TV-benk)